Thursday, July 2, 2009

Gugu gaga erra | Bloggerboy

Holla sume. Cmne arini ada sehat ka? suda mkn kaa?? erkk asal aku neh.
abaikan je. ehehe. oke3 entry kali neh aku nk cite ckit tv show yg aku minat
gyle. minat gyle taw bkn aku gyle.ahahhaha. skang neh tv show yg aku
slalu tertggu2 dpn tv cite Gugu Gaga Erra and Bloggerboy. jum3 kita cite psl gugu gaga erra dlu.


aku suka sgtt tgk cite gugu gaga erra neh sbb dia reality
tv show en then aku rasa la script n story linenya tidak direka2 oleh penerbit. so cite neh akan bermula dgn erra buat persiapan tggu kelahiran Engku Aleesya smpai la Engku Aleesya selamat beranak. part yg aku pling suka tgk gelabahnya Engku Emran masa nk bwk erra pegi hospital masa tuhh erra da saket gyle. tggu pnye tggu Engku Aleesya pon keluar. Lagi 1 part aku suka tyme sume rakan2 artis dtg umah erra buat persiapan utk knduri cukur jambul Engku Aleesya. Telah tiba ari yg dinantikan sume rakan artis n media dijemput ke Restoran Bora Ombak. Pelamin kecik,buaian utk Aleesya lawa gyle kott. Jeles aku tgk. Themenya pink n puteh menceriakan lg suasana. aku pon suka theme tuhh.
korang jgn lupa tgk taw smbungan gugu gaga erra
setiap selasa pkul 9 mlm.



oke skang kita story psl tv show bloggerboy.
aku suka tgk cite neh sbb simple gyle story
linenya mudah dipahami. Cite tuhh buat menarek sbb ada kartun2 ckit en. aku suka baca komik2 kartun neh tp syggnya aku tak reti melukis.org lidi pon aku tak reti. ahahahha. pelakon2 cite neh pon beshh. aku minat Nast -T tuhh.Skang kan zaman moden dlu popular ngn fs den ms den fb now latest sume men blog. korang pon skang sume gyle blog kan. seari tak update tak sah.ahahahha tayah tipu la. akn? kan? aku syg blog aku.huhu. cite neh plak ari khamis pkul 9.30 mlm kot tak silap aku. tgk jgn tak tgk taw!
currently mood: oke jek kot!
to nad;thxx kol i mlm td.
i happy dpt borak ngn u.
sygg;thxx 4 everything. i'll
support u no matter what! iloveu.

4 comments:

cikYANchoco said...

gugu gaga erra mmg besh.. :)

gadess niza said...

ermm taw tape yunk.
engku aleesya tuh comey gyle.

cikYANchoco said...

huhu mmg shumel ouh yunk.. :)

norciwek said...

nor pun suke tgk citer gugu gaga erra
best gila en?
anak dy comel gila kot
haha :D
tp citer yg bloggerboy tu ta pna tgk pun
hee :/