Monday, July 13, 2009

Aku Happy

Hyepp sume sahabat sahabatkuh sekalian. kamo sume oke sht ka? oke entry kali neh aku nk cite psl kegembiraan aku. 1st aku happy sbb presentation LI aku dah abess pkul 3.30 pm td. mula2 aku cuak sgtt nk present tkot ape yg aku harapkan tak jd. Lps present kne kritik lak tuhh spe tak cuak. Tp nsb baek judges bg group aku Sir Anuar n Sir Azril oke mood dorang. If tak korang kelentong la cmne pon sure dorang dpt detech korang try2 kelentong dorang. Jaga jaga la. So aku happy n lega sgtt beban aku study b4 diz sume da settle. skang aku tggu nk settlekan hal2 yg bkaitan ngn kolej je supaya aku dpt grad nanti.


Turn aku present pkul 3 suku,aku tggu turn lame sgtt den trus aku cabut g Greentown Mall. Kt sana si dia sedang menanti aku. Fuhh aku jalan laju kott td sbb tamaw bf tersygg tertggu tggu. ehehe. kteorg pusing2 1 gm tuhh. Even aku dpt jmpe dia kejap je 1jam 30min tp bermaknakan sygg. lame dah aku tak gelak kuat2 ble dia buat funny. ilovethewayuare sygg.




to my sygg : thxx 4 everything sygg.
thxx again dtg dr jauh semata mata
maw jmpe kekasehmu ini. ahaha.
iloveu smpai mati. aku bahagia bersama dikau!


2 comments:

cikYANchoco said...

besh nyer... yan miss ngan memori ngan anep dulu.. :((

zeenor said...

sonoknya dia dpt date ngan bf
hehe jeles ouh
amir jauhhh :(