Thursday, April 9, 2009

Final Exam | Sad Mood

Ari isnin[06/04/09] smpai khamis[09/04/09] aku
akan menduduki final exam for diz semester@semeser
last bg aku. lps neh aku akn ke pektikel slama 12 mggu.
final exam schedule:

isnin: 9am-12am
subject: introduction to database[IDB]

selasa: 2pm-5pm
subject: effective communication skills[ECS]

rabu: 2pm-5pm
subject: an overview of entpreneuship[ENT]

kamis: 9am-12am
subject: fundamental of accounting[FOA]

paper tuk ari isnin hingga rabu, alhamdulilah aku oke bley buat sume.
aku tak bharap tuk target A tp kalo ckup3 mkn oke la tuhh kira lps kan.
tp aku tak puas ati ngn subject arini[khamis] sbb aku tak dpt buat
part long essay. part tuhh ada 3 soklan jek tp npe aku taley buat.
nk kata tak study..study mlm td. tah la aku tataw ape yg aku jwb dlm
paper td mcm aku tak pnh blaja acc. kuar je hall when times outt aku
trus nanges gyle3. aku mara ngn diri aku sbb taley buat paper tuhh.
sek bek aku ada kwn3 yg supportive bg support n sdapkan ati aku.
tp aku tetap tak puas ati. aku tkot coursework aku tak lps..mampos aku
kne repeat paper acc neh. Aku tak suka subject kira2!! ya allah,ko tolong la
luluskan paper acc tuhh. aku dah tak larat nk ngadap paper acc tuhh.
aku redha je la aper result yg kuar nnti. KAU BODO SBB FAILED KAN
PAPER ACC KO SNDIRI. KALO KNE REPEAT PDN MUKA TAK STUDY BTOI3!!


sygg rindukan be!
i mishh u so muchh.
i love u sygg<33>
;]]

1 comment:

L O L i P O P said...

gud luck babe =]
i delete all my blog :">