Wednesday, January 7, 2009

sedey | alone

aku tataw la npe ngn diri aku skang neh. aku rse diri aku empty aku tataw ape yg aku nak
n aku pikirkan. sometimes aku nanges sowg2 dlm bilik ble aku rndu mak aku. dlm masa yg
sama aku pkirkan psl aku n si dye. tp siape taw aku sedey n need some1? tp aku nk ckp "thxx pd dear2 aku kt kolej yg sntiasa ada ngn aku ble aku prlukan korang".


*raidah*
thxx hunn u slalu beside i when i need u.
ur're my beshtie! sygg u ketat3. <33

*farah*
thxx 4 everything dear. ko slalu ada ngn aku n tak pnh tinggalkn aku.
ko tak pnh saketkan ati aku n kite tak pnh gado kan.
sygg ko gak.<33

*nor ciwek*
kwn bek aku yg pling kecik skali. thxx nor buat lawak sume kalo
ko tade aku takan gelak2 n happy2 kt kolej.
hpr2 kite kekal kwn smpai ble2. <33

tuk kwn2 ms thxx gak aku sygg korang gyle3. u all rawkk my world! aku taley hidup tanpa korang <33.>

4 comments:

kikiey yaya, said...

babe! if u ade probz, juz tell me.
i'm ere fer you.
love babe :]

queenrara said...

ada blog tak bgtau i :(
takpaaaaaaaa

gadess niza said...

thxx sygg i'll remember what u say.
sygg korang lahh. <33

|+ Y A N +| said...

babe.. saba yeah.. :D i taw perasan u :( but i x der kat samping sgt sedih... so i harap u byk2 saba okep ! ^_^